søndag den 26. oktober 2008

26. okt. 2008

Okay, so since everybody is asking for details, and I am getting tired of explaining it again and again, here you go:

Og faktisk skriver jeg det på dansk. Så er der nok mindre sandsynlighed for at såre nogen.

Okay, så i torsdags blev jeg flyttet fra the Cutshaws hus. Det var ikke min eller familiens beslutning, men AFS' bakket op af skolen. Det fungerede bare ikke.
Min værtsmor havde meget store krav til mig (som hun sådan set også har til alle andre og alt andet i den her verden), som jeg tydeligvis ikke levede op til i hendes øjne. Det blev hun meget frusteret over, og var derfor overbevist om at jeg ikke var klar over hvor privilegeret jeg var over at være landet i DERES familie - og det sagde hun rent faktisk et par gange. Pointen er at hun klagede mange gange til AFS og skolen over mig, som jo derfor fik et indtryk af at hun ikke ville have mig boende.
Udover det, snakkede jeg selvfølgelig også med Agnes (min kontaktperson) om de mange gange hun var gået amok på mig, fordi det jo skræmte mig helt vildt. Hun fik mig til at snakke med en high school counselor, som så i sidste ende besluttede at det bare ikke var sundt at jeg boede hos dem.
Det er en meget travl familie, og jeg tror bare ikke de havde tid eller overskud til mig i deres liv. Det respekterer jeg, og jeg er meget taknemmelig for at de prøvede.

Torsdag, efter min sidste time, gik jeg så op til Agnes (som er spansklærer på skolen) hvor jeg fik at vide at jeg ikke skulle tilbage til the Cutshaws hus. 
Jeg tog hjem med Agnes den dag. Hun sagde hun ville snakke med the Cullens (næste værtsfamilie) for at høre om jeg kunne komme og bo hos dem lidt før det var planlagt. 
Torsdag aften hentede Agnes og en lærer fra skolen, alle mine ting. Eller næsten alle, for der mangler stadig nogle få ting.
Så vidt jeg ved er the Cutshaws meeeeeeget sure. Like virkelig rasende. Hvorfor? Agnes' teori er at det er fordi min værtsmor ikke fik det præcis som hun ville have det (altså at AFS og skolen tog beslutningen om at flytte mig, og ikke hende).
Det lyder helt sikkert som om jeg overdriver, for det gør man tit når man fortæller sådan noget, men det gør jeg altså ikke. Hun er meget temperamentsfuld.

Men altså som sagt, så ringede Agnes til the Cullens for at høre hvornår jeg kunne flytte ind. De sagde det ikke var noget problem at det var tidligere, og det nok godt kunne være om et par få uger. De sagde også at det som min værtsmor havde ringet og fortalt dem om mig, ikke ændrede deres syn på mig. Så det var jeg ret lettet over.

I dag snakkede jeg så igen med Agnes om alt det her. Hun fortalte at desværre havde min værtsmor ringede til alle mulige for at fortælle hvor forfærdelig jeg er, inkl. the Cullens. Great - for nu gider de ikke have mig boende.
Folk kender hende godt, så de ved godt det nok ikke er fuldstændig rigtigt. Men de kan ikke ignorere det, pga. deres professionelle forhold. Altså kan det skade dem og deres arbejde/stilling hvis de havde mig boende - da det ville vise en form for "jeg er ligeglad"-hed. 
Det forstår jeg selvfølgelig godt. Det kan måske være svært at sætte sig ind i, men sådan hænger det her samfund sammen her. Så det er jeg cool med.
Mit problem er mere at min værtsmor reagerer sådan her. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor hun gør så meget ud af det.
I kender mig jo godt.. Så umulig er jeg da overhovedet ikke. Og jeg prøvede ovenikøbet at være ekstra sød! 
Så det gør mig en smule ked af det. Men det går nok.

Så lige nu ser det ud til at jeg kommer til at bo hos Agnes resten af året, da andre familier ikke vil skabe en konflikt med the Cutshaws ved at ignorere deres "advarelse". 

Derfor har jeg selvfølgelig fået ny adresse, som i kan spørge min kære måtter fatman om at få, hvis i meget gerne vil sende mig et brev. 
Hvis ikke du synes du kender min moder, så ved du godt hvor du kan kontakte mig, og få den.

Jeg håber i forstår en smule af den her indviklede konflikt.
Nu tager jeg bare én dag af gangen, og så ser jeg hvordan det hele går.

Jeg håber i alle har det godt!
Camille

3 kommentarer:

ninzep sagde ...

Hej Camille,

Jeg følger med i din blog og synes det hele lyder så spændende! Jeg skal selv til Canada næste år og synes det er fedt at følge med i hvordan det går med dig :)
Er ked af at høre det ikke går godt med din værtsfamilie, og hvor er det dog latterligt at hun ringer rundt til andre så de ikke vil have dig alligevel! Det er da bare skide uretfærdigt.
Håber virkelig det hele løser sig!

Knus Nina (du ved, hende den seje :)

Anonym sagde ...

Hej Camille.
Sikke en masse bøvl, du skal igennem.
Ja nogle mennesker er virkelig mærkelige. Det er ihvertfald sådan, jeg opfatter din ex-værtsmor. Du må ikke lade det påvirke dig for meget, selvom jeg ved, at det ikke kan undgås helt. Du er en meget dejlig ung pige med et fantastisk sind, og ikke mindst et helt unikt humør, så tag det så vidt mulig i stiv arm. Det er mit bedste råd til dig.
Mange knus fra moster Kaj
Ps. Meeeget voksent, at du skriver på dansk, da du ikke vil såre nogen

Anonym sagde ...

Hej Camille.
Der er 110 % opbakning her fra Mørkøv og omegn. Sikke en umoden dame, du har mødt der. Hun stemmer garanteret også på McBain!
Godt du har så mange gode venner i skolen! Og Agnes lyder til at være rigtig sød.
Knus fra Libonatierne